1 2

Pénzügyi tervezés

A pénzügyi tervezés a világ számos országában vált az elmúlt évtizedekben az egyik legsikeresebb pénzügyi szolgáltatássá.

Úgy gondoljuk, hogy a hazánkban lezajlott társadalmi és gazdasági változások olyan környezetet teremtettek, ahol sokan várják el, hogy az anyagi javaik gyarapításával, illetve biztonságos megőrzésével kapcsolatos döntéseiket egy szakmailag megalapozott, körültekintő és személyre szabott tervezést és tájékoztatást követően hozhassák meg.


Az elmúlt években történt változások következtében egyre többen gondolják úgy, hogy az állami gondoskodásról az önálló megtakarításra, az öngondoskodásra helyezik át a hangsúlyt.Az öngondoskodás különösen fontos egyrészt a nyugdíj előtakarékosság területén, ugyanis a magán nyugdíjpénztárak megszűnése és az állami nyugdíj fenntarthatósága sokakat saját megtakarítás indítására ösztönöz. Másrészt az egyre növekvő egyetemi tandíjak és lakásárak arra ösztönzik a szülőket, hogy gyermekeik részére is megtakarítást indítsanak, amelynek köszönhetően gyermekük egy jelentősebb támogatást kaphat életkezdéskor.

Az elmúlt években történt változások következtében egyre többen gondolják úgy, hogy az állami gondoskodásról az önálló megtakarításra, az öngondoskodásra helyezik át a hangsúlyt.


Ma már az egyéni igényektől és öngondoskodástól függően mindenkinek lehetősége van arra, hogy a család pénzügyi kockázatainak biztosítását a legmegfelelőbb módon és formában valósíthassa meg.

A személyre szabott pénzügyi tervezés célja, hogy az öngondoskodási folyamat elindítása vagy szükségszerű kiegészítése megalapozott döntés alapján történjen, továbbá, hogy segítséget nyújtson egy esetleges tragikus esemény kedvezőtlen pénzügyi hatásainak megelőzésében, a stabil anyagi biztonság megteremtésében szeretteink számára.

Online pénzügyi tervező programunk az alábbi célok és szükségletek megvalósításában nyújt segítséget:

    • - Nyugdíjtervezés
    • - Kockázatelemzés
    • - Gyermekek támogatása
    • - Vagyonfelhalmozás
    • - Kiadáscsökkentés

A pénzügyi tervezés során egy személy vagy egy család aktuális anyagi helyzetét,  jövőbeli céljait mérjük fel egy részletes adatbekérő folyamaton keresztül. Az adatok alapján megállapítjuk és megmutatjuk, hogy mekkora összeget kell pótolnia a családnak különböző élethelyzetek bekövetkezésekor.

Javaslatot teszünk arra vonatkozóan, hogyan érhetők el a kitűzött célok, valamint felmérjük a meglévő vagyontárgyakat, a család bevételeit, kiadásait. Az elemzés eredményét reprezentatív, látványos, az ügyfél személyére szabott dokumentumban összegezzük.

Hisszük, hogy ezen elemzés segítségével a vizsgált kérdésekben a lehető legoptimálisabb döntések születnek meg, s ennek eredményeként ügyfeleink között üdvözölhetjük.