1 2

Life Plusz Kft. - Tájékoztatás ügyfél állomány átruházásáról

 

A biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény (a továbbiakban: „Bit”) 406/A. § (5) bekezdésében foglalt kötelezettségünkre hivatkozással, ezúton értesítjük minden kedves ügyfelünket, hogy a Cover Consulting Biztosításközvetítő és Szolgáltató Kft. (székhely: 2022 Tahitótfalu, Orgona utca 2/B., cégjegyzékszám: 13-09-124587, MNB nyilvántartási szám: 209050697738, a továbbiakban: „Cover Consulting Alkusz”) és a Life Plusz Biztosításközvetítő és Szolgáltató Kft. (székhely: 2022 Tahitótfalu, Polláck Mihály u. 25., cégjegyzékszáma: 13-09-113452, MNB nyilvántartási szám: 207063008646, a továbbiakban: „Life Plusz Alkusz”) ügyfél-állomány átruházási szerződést (a továbbiakban: „Megállapodás”) kötöttek, amelynek eredményeként az érintett ügyfelek biztosítási szerződéseit a jövőben a Life Plusz Alkusz fogja kezelni.

A Megállapodást a biztosításközvetítők feletti biztosításszakmai felügyeletet gyakorló Magyar Nemzeti Bank tudomásul vette. Ennek megfelelően a Cover Consulting Alkuszt megillető jogok és terhelő kötelezettségek 2019. június 15. napjától a Life Plusz Alkuszt jogosítják, illetve kötelezik.
Amennyiben Ön korábban a Cover Consulting Alkusz megbízója volt, úgy örömmel üdvözöljük Ügyfeleink között és biztosítjuk arról, hogy kollégáink a jövőben Önt és biztosítási szerződéseit ugyanolyan maximális szakértelemmel, fokozott figyelemmel és magas színvonalon fogják kezelni a Life Plusz Alkusznál is mint korábban, szem előtt tartva, hogy biztosítási szerződései által fedezett értékei megkapják az őket megillető figyelmet és védelmet.
A Life Plusz Alkusz mindig elkötelezett volt ügyfelei érdekeinek maximális védelmében és a kiváló ügyfélkiszolgálásban. Kérjük, tekintse át honlapunkat, ahol további fontos információkat talál.

Tájékoztatunk mindenkit, hogy a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXVIII. törvény 406/A. § (5)-(6) bekezdése értelmében ügyfeleink az állományátruházásról szóló postai értesítés kézhezvételétől számított 30 napon belül jogosultak az alkuszi megbízási szerződésüket írásban 30 napos határidővel felmondani. Az esetleges felmondást a Life Plusz Alkusz fent megjelölt postai címére kell elküldeni.
A Megállapodással kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken kaphat további felvilágosítást:

 


telefon                         :                   +36 1 600-4600
email                             :                   info@lifeplusz.hu