1 2

Life Plusz Kft. - Menedzsment

Horváth László, Ügyvezető Igazgató

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező közgazdász szakember. Pályafutása során az AEGON és a Credit Suisse biztosítóknál vezetett értékesítési csapatokat. 2007-től a Life Plusz Kft. alapítója és ügyvezetője, 2 gyermek édesapja.

Molnár Marcell, Értékesítési Igazgató

A Bánki Donát Műszaki Főiskolán végzett gépészmérnök-műszaki tanár, 4 gyermeket nevel. Közel 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Biztosítási szakértő, pénzügyi elemző és tanácsadó. Jelenleg több mint 1300 lakossági és 100 vállalati ügyfélből álló portfóliót kezel. Hobbija a sport, legfőbb célja az Ironman teljesítése.

Czinege Erika, Üzletágvezető

Több, mint 15 éve dolgozik pénzügyi területen, 1 gyermek édesanyja. Pénzügyi tervező, vezető tanácsadó. Hitvallása a személyes, igény alapú értékesítés, a pénzügyi tervezés erősítése.

Lantos Tamás, Üzletágvezető

A Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy szakán végzett közgazdász, közel 10 éves szakmai tapasztalattal és vezetői múlttal. Biztosítási és megtakarítási szakértő, aki jelenleg több mint 700 aktívan menedzselt ügyféllel rendelkezik. Az online jelenlét fontosságát felismerve az elsők között hozott létre tematikus tanácsadói weboldalakat a nyugdíj előtakarékossággal és a gyermekeknek szánt megtakarításokkal kapcsolatban.

Kiss Éva, Értékesítés támogató

2014. februártól a Life Plusz Kft. munkatársa, korábban családi vállalkozását vezette, itt sajátította el a hatékony adminisztráció alapjait.

Rozsi Vanda, Irodavezető

Két gyermek édesanyja, 2018. májusától a Life Plusz Kft. irodavezetője.