1 2

Life Plusz Kft. - Menedzsment

Horváth László, Ügyvezető Igazgató

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező közgazdász szakember. Pályafutása során az AEGON és a Credit Suisse biztosítóknál vezetett értékesítési csapatokat. 2007-től a Life Plusz Kft. alapítója és ügyvezetője, 2 gyermek édesapja.

Molnár Marcell, Értékesítési Igazgató

A Bánki Donát Műszaki Főiskolán végzett gépészmérnök-műszaki tanár, 4 gyermeket nevel. Közel 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Biztosítási szakértő, pénzügyi elemző és tanácsadó. Jelenleg több mint 1300 lakossági és 100 vállalati ügyfélből álló portfóliót kezel. Hobbija a sport, legfőbb célja az Ironman teljesítése.

Lantos Tamás, Életbiztosítási üzletág vezető

A Budapesti Corvinus Egyetem pénzügy szakán végzett közgazdász, közel 10 éves szakmai tapasztalattal és vezetői múlttal. Biztosítási és megtakarítási szakértő, aki jelenleg több mint 700 aktívan menedzselt ügyféllel rendelkezik. Az online jelenlét fontosságát felismerve az elsők között hozott létre tematikus tanácsadói weboldalakat a nyugdíj előtakarékossággal és a gyermekeknek szánt megtakarításokkal kapcsolatban.

Szappanos Gergő, Online üzletág vezető

13 éves pénzügyi és online tapasztalattal rendelkező közgazdász és marketing szakember. A Life Plusz Kft. és a hozzá kapcsolódó pénzügyi tanácsadói brand-ek online jelenlétét, weboldalát és aktív közösségét építi.

Cserfalvi Zsolt, Vagyonbiztosítási üzletág vezető

Mérnöki végzettségű, műszaki szemléletű szakember, 2 gyermek édesapja. 2000 óta dolgozik a pénzügyi szektorban. 2009-ig alapvetően befektetésekkel foglalkozott, majd a biztosítási szakmában helyezkedett el: jellemzően vállalati-, vállalkozói biztosítási igényeket szolgál ki, illetve az ilyen jellegű meglévő biztosítási szerződéseket kezeli. Munkája során arra törekszik, hogy Ügyfelei elégedett és hosszútávú partnerségben legyenek a cégünkkel.

Kriszt Gábor, Befektetési üzletág vezető

Közgazdász. Közel 15 éves vezetői és  szakmai tapasztalattal rendelkezik. Befektetési, biztosítási és megtakarítási szakértő. A befektetési üzletág igazgatója. Egy csodálatos kislány édesapja. 

Kiss Éva, Értékesítés támogató

2014. februártól a Life Plusz Kft. munkatársa, korábban családi vállalkozását vezette, itt sajátította el a hatékony adminisztráció alapjait.

Rozsi Vanda, Irodavezető

Két gyermek édesanyja, 2018. májusától a Life Plusz Kft. irodavezetője.