1 2

Cafeteria - Csoportos kockázati biztosítás

A céges személybiztosítás körében a csoportos kockázati biztosítás a munkáltatók és munkavállalók részére egyaránt segítséget nyújt a munkavállalókat ért nem várt események anyagi következményeinek mérséklésében.

A csoportos biztosítás biztosítási védelme a cég tevékenységének és igényeinek figyelembevételével állítható össze élet-, baleset- és egészségbiztosítási elemekből.

A csoportos kockázati biztosítás értékes juttatás a munkavállalónak, hiszen ezáltal a munkáltató egzisztenciális biztonságot és komplex védelmet nyújt alkalmazottainak. Ugyanakkor kedvező lehetőség a munkáltatónak, mivel a biztosítás megkötésével a munkavállalók részéről erősödik a cég iránti elkötelezettség, és növekedhet a munkateljesítmény. Ráadásul a csoportos biztosítások díja költségként elszámolható.


A szerződő cég két lehetőség közül választhat: minden biztosítottra vonatkozóan azonos összegű és azonos modulokból álló szolgáltatást határoz meg, vagy a biztosítottakat csoportokra bontva, csoportonként eltérő modult és/vagy biztosítási összegű szolgáltatást választ.